Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'accepta amb la condició de reduir la proposta d'actuacions perquè sobrepassa l'import de 17.500€ i s'acorda amb el ciutadà que ha realitzat la proposta , fer NOMÉS LA PISTA DE SKATEPARK A PINEDES DE L'ARMENGOL.

Skatepark al Parc de les Pinedes D'Armengol/Pista de Fotball

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Acceptada

Ubicación:

PARC DE LES PINEDES D'ARMENGOL/PISTA FOTBALL



Descriu la teva proposta:

Per tal d'aprofitar els espais que queden lliures al parc de Les Pinedes d'Armengol, caldria acabar la conexió del parc amb l'Avinguda d'Espoia, amb bancs pers seure i baranes i acces a persones amb mobilitat reduïda i millorar l'oferta actual, també es podria habilitar la zona de la pista de fotball que queda lliure i fer un SKATEPARK i actualitzar i restaurar tota la pista de frontó i fer un pàdel (adecuat), aprofitant també per donar més vida a aquesta zona d'esbarjo del jovent i actualitzar totes les eves instal.lacions i ballar-ho totbé per mantenir la seva durabilitat i protegeixi del vandalisme. Fer del parc de Les Pinedes d'Armengol, una zona d'oci multidisciplinar i transversal, i així donar opció per anar persones de totes les edats.

Pressupost desglossat :

17500€

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir