Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

La selecció de propostes es regeix per les següents normes:

  • Pots donar suport a 2 propostes.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

LA PROPOSTA ES DESESTIMA

El local ja disposa de Mobiliari de recent adquisició.
Els llibres que hi ha actualment a la sala de lectura són nous, i corresponen a la bibliografia bàsica per a biblioteques petites per a infants i adults de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya aportada pel Departament de Cultura i Gestió de la Col·lecció del Servei de Biblioteques de la Generalitat, i juntament amb l'assessorament del servei de Bibliobús.
L’us del local es el de “sala de lectura” no “biblioteca”, i no seria compatible amb una "ludoteca " que és com s' interpreta la proposta.
L'espai del local no té capacitat pel mobiliari que es proposa, ni per una tarima.

Mobiliari i llibres nous per a la biblioteca

Avatar: Anna Caterina Anna Caterina Rebutjada

Ubicació: La biblioteca del centre civic. Si mai hi hagués una biblioteca en un nou espai tot aquest material es podria adaptar perfectament en el nou edifici.

Descripció de la proposta: Adquirir mobiliari nou per a la biblioteca (pufs, sofàs i material còmode per llegir, una tarima per fer els tallers de contacontes, prestatges i mobiliari innovador) i llibres (especialment llibres infantils i juvenils).

Crec que és vital incentivar la lectura dels nostres infants i joves en aquest moment on hi ha tantes addiccions a les noves tecnologies. Crec que és molt important que els llibres siguin actuals i bonics, que captin el seu interès i siguin de diferents tipologies (àlbums il•lustrats, novel•la gràfica o còmics, per exemple).

Pressupost desglossat: Molt relatiu en funció del que es vulgui adquirir. Tot i així, al ser béns materials és molt fàcil de quantificar i no passar-nos del pressupost.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir